Det är svårt att hitta ett fungerande MovieStarPlanet hack på internet, så vi beslutade att sätta det bästa MSP hacket på vår webbplats. Med vår MSP VIP hack kan du få VIP, StarCoins och diamanter helt gratis. Prova det gratis nu.

Instruktioner

  • Ange ditt användarnamn
  • Välj ditt operativsystem
  • Klicka på “Anslut”
  • Ställ in antalet VIP månader, diamanter och StarCoins
  • Klicka på “Generera”
  • Ha kul med de genererade resurserna!

 

Använd MSP VIP hack för att ha så många StarCoins!

msp cheats

 

Allt du behöver göra är att följa den här guiden. Detta är det bästa sättet att använda MSP hacka apk. Resurserna kommer att krediteras ditt konto inom några minuter. Tack vare våra MSP fusk kan du bli en riktig stjärna i spelet.

MovieStarPlanet hack tool har gjorts kompatibelt för alla enheter och operativsystem. Du kan använda MovieStarPlanet fusk på Android- och iOS-enheter. Dessutom kan MSP VIP hack också användas korrekt på vilken dator som helst.

Det finns inget coolare än att ha VIP i MovieStarPlanet. Om du någonsin har betalat för ett VIP medlemskap, kommer du säkert att veta detta. Med vår MSP hack Android behöver du inte längre betala för VIP status. Slutligen utrustar vår MovieStarPlanet hack iOS ditt konto med gratis VIP månader.

 

hack msp

Endast här är VIP, Diamonds och StarCoins gratis!

 

Tips och tricks

Spelet MovieStarPlanet är ett beroendeframkallande spel för åldersgruppen 7-16 år. Många i spelet undrar hur man blir rik och berömd för att bli en riktig filmstjärna. Naturligtvis är det snabbaste sättet att bli berömd att använda vår MSP hack 2019. Alternativt har vi fortfarande satt ihop en guide med användbara tips som visar hur du blir rik och berömd.

Många spelare vill nå en högre nivå, eftersom de flesta inte har en hög nivå. Ju högre din nivå stiger, desto längre tid tar det att nå nästa nivå. Många kämpar när de når nivå 10 eller 11. Här är några tips och tricks som hjälper dig att nå nivån snabbare.

Bio

Filmer på MSP är de som hjälper människor att nå nivåer och bli berömda. Ju mer intressant, desto bättre! De flesta spelare tittar också på kortfilmer för att tjäna StarCoins snabbt. Det finns många kortfilmproducenter i spelet, de flesta är på en hög nivå eftersom deras filmer hade många visningar. I grund och botten, ju kortare filmen är, desto fler visningar.

Autografer

Ett sätt att få berömmelse är att skicka och ta emot autografer. Om du autograferar någon, hjälper det dig med berömmelse, beroende på vilken nivå du är i och om du är en kändis eller inte. MSP VIP hack kan också ge dig mer berömmelse. Du kan bara dra nytta av vår MovieStarPlanet hack 2019.

Se bra ut

Att göra kläder är också ett sätt att bli berömd. För varje hjärta som du får får du också berömmelse samtidigt. Dela bara dina kläder och förhoppningsvis kommer du att få hjärtan på nolltid. Tips: Försök att göra outfit så bra och iögonfallande som möjligt. På detta sätt kommer fler människor att märka dig och du kommer att få fler hjärtan. Och sedan kommer dina kläder att omdirigeras till översidan där de garanterat får fler hjärtan.

Skapa och sälja mönster

Det finns också en designstudio, vilket innebär att du kan skapa och köpa dina egna mönster. När du köper dem kan de ses från designstudion där människor kan älska dina mönster. Det ger dig också berömmelse. Tips: Bättre ännu – Sälj din design! Välj önskat antal kopior och placera dem till salu. Varje framgångsrik försäljning ger dig ännu mer berömmelse.

Det är det med våra MSP tips och tricks. I kombination med MSP hack tool är du garanterad en fantastisk tid i spelet. Vi hoppas att du kommer att ge MSP fusk en chans. Endast med MovieStarPlanet hack apk kan du generera obegränsade resurser gratis. Naturligtvis kan du också spela “ärlig” och lägga alla dina pengar i spelet, men det här är inte exakt smart, trots allt erbjuder vi dig ett gratis alternativ.

För ännu fler MSPVtips och tricks, kolla in MovieStarPlanet wiki. Där hittar du dagliga nya inlägg och direkt kommunikation med samhället är också möjligt. Om du inte redan har spelappen kan du nu besöka Google Play eller iTunes Store och ladda ner den. Allt du behöver är en mobil enhet som kör Android 2.3.3 eller senare för Android användare eller iOS 8.0 eller senare för Apple användare. Slutligen hoppas vi att du kommer att njuta av hacket för MSP. Vissa spelare har redan hjälpt MSP fusk, de kan också hjälpa dig, så prova dem.